Call of Duty: Black Ops 6, Modern Warfare III ve Warzone Xbox Cloud Gaming’e eklenecek - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Call of Duty: Black Ops 6, Modern Warfare III ve Warzone Xbox Cloud Gaming’e eklenecek

Call of Duty: Black Ops 6, Modern Warfare III ve Warzone Xbox Cloud Gaming’e eklenecek

Microsoft, Call of Duty: Modern Warfare III, Call of Duty Warzone ve yakında çıkacak olan Call of Duty Black Ops 6’nın 25 Ekim’de Xbox Cloud Gaming üzerinden oynanabileceğini duyurdu.

Call of Duty: Black Ops 6, Modern Warfare 3 ve Warzone Xbox Cloud Gaming’e Geliyor

Microsoft’un Xbox Wire sitesindeki duyurusunda şöyle deniyor: Oyuncular ilk kez Xbox Cloud Gaming ile birden fazla Call of Duty oyununa erişebilecek ve Game Pass Ultimate üyeleri konsolları, bilgisayarları, mobil cihazları, belirli Samsung TV, Amazon Fire TV ve Meta Quest cihazları dahil olmak üzere Call of Duty’nin keyfini her zamankinden daha fazla yerde çıkarabilecek. Bu da Black Ops 6’yı ilk günden itibaren oynamanın daha da fazla yolunu açıyor.

Call of Duty: Black Ops 6, Modern Warfare 3 ve Warzone Xbox Cloud Gaming'e Geliyor
Call of Duty: Black Ops 6, Modern Warfare 3 ve Warzone Xbox Cloud Gaming’e Geliyor

Call of Duty: Modern Warfare III ve Warzone daha önce Xbox Game Pass abonelerine eklenmiş olsa da Xbox Cloud Gaming üzerinden erişilebilir değildi. Microsoft ayrıca daha önce Black Ops 6’nın da Xbox Game Pass’e İlk Gün lansmanı olarak ekleneceğini açıklamıştı. Bu oyun aynı gün Nvidia GeForce NOW bulut hizmetine de eklenecek.

Microsoft’un 2023 yılında Activision Blizzard’ı satın alma planını yeniden yapılandırmasının bir parçası olarak, mevcut ve gelecekteki tüm Activision Blizzard PC oyunlarının bulut oyun haklarını 15 yıllığına Ubisoft’a satacağını duyurduğunu hatırlayabilirsiniz. Ancak Ubisoft, bu anlaşma kapsamında Activision Blizzard oyunlarının bulut oyun haklarını Xbox Cloud Gaming için Avrupa dışında Microsoft’a geri lisanslama hakkına da sahipti. Bugün açıklanan Call of Duty oyunlarında önceki Microsoft-Ubisoft bulut oyun anlaşmasından hiç bahsedilmiyor.

Duyuru, Microsoft’un Xbox oyuncularının Xbox Game Pass kataloğunun bir parçası olmayanlar da dahil olmak üzere sahip oldukları oyunların neredeyse tamamına bulut tabanlı erişim sağlayacak olan Xbox Cloud Gaming’i açmak üzere olduğunu iddia eden doğrulanmamış raporların ardından geldi.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/DzJnlZb
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu