Google Pixel 9a iki yeni renk seçeneğiyle piyasaya çıkabilir - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Google Pixel 9a iki yeni renk seçeneğiyle piyasaya çıkabilir

Google Pixel 9a iki yeni renk seçeneğiyle piyasaya çıkabilir

Geçtiğimiz günlerde, Google Pixel 9a’nın CAD renderları sızdırıldı ve cihaz tüm açılardan sergilendi. Görüntüler, Google’ın ikonik arka kamera vizör modülünden uzaklaşabileceğini ve Pixel 9a’yı arka panele gömülü bir arka çift kamera sistemi ile tanıtabileceğini öne sürdü.

Pixel 9a Daha İnce Bir Tasarım ve İki Yeni Renk ile Piyasaya Çıkabilir

Şimdi, yeni bir sızıntı daha ortaya çıktı ve bu kez Google Pixel 9a tanıtılabileceği renk seçenekleri hakkında sözde bilgiler veriyor. Bildirildiğine göre, Pixel 9a Porselen ve Obsidiyen renklerinde sunulmaya devam edebilir.

Pixel 9a Daha İnce Bir Tasarım ve İki Yeni Renk ile Piyasaya Çıkabilir
Pixel 9a Daha İnce Bir Tasarım ve İki Yeni Renk ile Piyasaya Çıkabilir

Ancak gelecek yıl Google, Şakayık ve İris renkleri için Aloe ve Bay renklerinden vazgeçebilir. Özellikle Şakayık renginin, Şakayık renginde de mevcut olan temel Pixel 9 modeline benzeyeceği tahmin ediliyor. Öte yandan Iris rengi mavimsi-mor bir renk tonuna sahip olabilir.

Ayrıca, Pixel 9a’nın mevcut Pixel 8a akıllı telefondan biraz daha uzun ve geniş olacağı söyleniyor. Mevcut modelden yaklaşık 2mm daha uzun ve 1mm daha geniş olan 154 x 73mm boyutlarıyla gelmesi bekleniyor. Pixel 9a’nın ayrıca Pixel 8a’nın 8,9 mm kalınlığına kıyasla 8,5 mm daha ince olması bekleniyor.

Önceki raporlara göre, Pixel 9a’nın Tensor G3 yonga setine göre bir yükseltme olan Samsung yapımı Tensor G4 yonga seti tarafından desteklenmesi bekleniyor. Dahası, telefon kutudan Android 15 ile çıkacak, bu da son Pixel 9 serisinin gelmediği (ve hala beklediği) bir şey. Karşılaştırma yapmak gerekirse, Çinli akıllı telefon markası VIVO, amiral gemisi cihazları için çoktan kararlı bir Android 15 güncellemesi yayınladı.

Görüntülere göre cihazın tasarımı, Pixel 9a’nın Pixel 9 serisi telefonlardan hiçbir ipucu almayacağını ve bunun yerine minimalist bir tasarım benimseyeceğini gösteriyor. Lansman tarihinden bahsetmişken, Pixel 8a bu yıl Mayıs ayında piyasaya sürüldü. Pixel 9a geleneği devam ettirebilir ve benzer bir lansman zaman çizelgesi bekleyebilirsiniz.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/Ngh0OTP
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu