Starfield: Shattered Space genişleme paketi artık Xbox Series X|S ve PC’de mevcut - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Starfield: Shattered Space genişleme paketi artık Xbox Series X|S ve PC’de mevcut

Starfield: Shattered Space genişleme paketi artık Xbox Series X|S ve PC’de mevcut

Bethesda, en yeni bilimkurgu RPG deneyimi Starfield’ın ilk genişleme paketini yayınladı. Shattered Space, House Va’ruun’u içeren yepyeni bir görev dizisi için oyuncuları daha önce erişilemeyen bir gezegene götürüyor. Oyuncuları yanlış giden bir deneyi çevreleyen bir gizemin içine atan el yapımı bir deneyim sunan bu büyük genişleme, oyunun özel sürümlerinin yanı sıra bağımsız olarak da satın alınabiliyor.

Starfield Yeni Genişleme Paketiyle Birlikte Ücretsiz Büyük Bir Güncelleme Yayınladı

Starfield oyuncularının yeni içeriğe geçmeden önce en az 35. seviyede olmaları tavsiye ediliyor, ancak bu bir zorunluluk değil. Stüdyo, oyunun oyunculardan genişleme yolculuğuna başlamalarını istemeden önce yalnızca temel senaryodaki “One Small Step” giriş görevinin tamamlanması gerektiğini söylüyor. Bu, The Oracle adlı bir yıldız istasyonu tarafından yapılan bir imdat çağrısı şeklinde gerçekleşecek. Bu olayın görünmesini sağlamak için herhangi bir aktif görev veya karşılaşma olmayan bir sisteme yerçekimi sıçraması yapın.

Starfield Yeni Genişleme Paketiyle Birlikte Ücretsiz Büyük Bir Güncelleme Yayınladı
Starfield Yeni Genişleme Paketiyle Birlikte Ücretsiz Büyük Bir Güncelleme Yayınladı

Yeni hikayeyi spoiler vermeden deneyimlemek isteyenlerin bir sonraki paragrafı tamamen atlamaları gerektiği konusunda uyarılmalıdır. Oyuncunun gelişinden önce neler olduğuna dair genel bir bakış sunuyor.

Hikaye genişlemesi oyuncuları Va’Ruun Hanesi’nin gizli ana gezegeni Va’ruun’kai’ye götürüyor. Olaylar, gizli bir Grav-Drive deneyinin uzay-zaman dokusunun parçalanmasına neden olduğu başkent Dazra’da başlıyor. Şehrin büyük bir kısmı, vatandaşlar ve hatta liderleri bu olayla birlikte kaybolmuş, bu da yerel halk için kaotik bir durum yaratmıştır. Burası oyuncu ve mürettebatının iniş yaptığı yerdir ve pek çok rol yapma fırsatı sunar.

Bethesda, genişleme içeriğinin oyuncuları gezegenin dışına çıkarmayacağını, yani bunu stüdyonun önceki oyunlarıyla karşılaştırılabilecek çok daha yoğun ve el yapımı bir deneyim haline getirmeye odaklanabileceklerini söylüyor.

Starfield: Shattered Space genişleme paketi PC (Microsoft Store ve Steam) ve Xbox Series X|S platformları için 29,99$ fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Starfield’ın Premium ve Constellation sürümü sahipleri de ek ücret ödemeden genişleme paketine erişebilir. Game Pass abonelerinin genişleme paketini veya Dijital Premium Yükseltmesini satın almaları gerektiğini unutmayın.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/2kudmxK
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu