Dollify Nedir ve Nasıl Kullanılır ? - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Dollify Nedir ve Nasıl Kullanılır ?

Dollify Nedir ve Nasıl Kullanılır ?

Merhaba Teknoloji Haberleri – Teknoloji Rehberi ekibi. Bugün Dollify Uygulaması nedir nasıl kullanılır konusunu ele alacağız. 

Dünya genelinde dollify adlı kendinize özel karakter oluşturabileceğiniz kaliteli ve basit arayüzlü bu programı sizin için araştırdık. Gelin inceleyelim. 

 

Dollify Nedir? 

Dollify 18 aralık 2018 tarihinde piyasaya çıkan kendi avatarınızı oluşturabileceğiniz bir mobil uygulamadır. Bu uygulama diğer uygulamalara kıyasla kendi fiziki özelliklerinizi giyim vs seçebileceğiniz kaliteli bir uygulamadır. Ayrıca dünya genelinde de sıkça kullanılan bir uygulama olarak bilinmektedir.

 

İlginizi Çekebilir : Waifu ile Fotoğrafları Animeye Çevirme Uygulaması

 

Dollify Uygulaması Nasıl Kullanılır? 

İlk önce google play yada app store uygulamasını açıp arama bölümüne “dollify” yazıp ilk çıkan seçeneği indiriyoruz. Yaklaşık olarak uygulama boyutu 243 mb bir dosya boyununa sahiptir.

dolllify-nedir-nasıl-kullanılır?
dolllify-nedir-nasıl -kullanılır?

Sonra gerekli izinleri verip uygulamayı açtıktan sonra new butonuna tıklıyoruz. Gelen seçenekten cinsiyeti seçtikten sonra işleme başlayabiliriz. 

dolllify-nedir-nasıl-kullanılır?
dolllify-nedir-nasıl-kullanılır?

Burada gördüğünüz gibi göz renginizi, saç tarzınızı, giyim tarzınızı, aksesuar vb şeyleri kolaylıkla uygulayabilirsiniz. İşlemi bitirdikten sonra sağ üste bulunan kaydet butonuna tıklayarak yaptığınız işlemleri kayıt edebilirsiniz. Ayrıca beğenmediğiniz yada yanlış yaptığınız yerleri anasayfa’da fotoğrafın üzerine tıklayarak sol alttaki düzenle iconun üzerine tıklayarak düzenleme yapabilirsiniz.

dolllify-nedir-nasıl-kullanılır?
dolllify-nedir-nasıl-kullanılır?

 

Peki Bu Konu Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Yorumlar Kısmına Görüşlerinizi Yazabilirsiniz.

 

Please write your comments

deneme bonusu