Lucifer 5. Sezon Tarihi Belli Oldu! - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Lucifer 5. Sezon Tarihi Belli Oldu!

Lucifer 5. Sezon Tarihi Belli Oldu!

Merhaba Teknoloji Haberleri – Teknoloji Rehberi ekibi. Bugün 5. Sezonu yakında yayınlanacak olan Lucifer dizisini ele aldık. 

Bu yazımızda Netfilix’te ilk yayın hayatına başladığı zaman fantastik filim olarak başlayıp kısa süre sonra polisiye diziye çevrilen ve dünya genelinde oldukça ilgi gören Lucifer dizisinin ne zaman yeni sezonunun yayınlanacağını sizler için araştırdık.

Lucifer Konusu Nedir? 

Cehennemin efendisi olmaktan sıkılan şeytan Lucifer Los Angeles’ın parıltılı ve ihtişamlı hayatını seçip cehennemi terk eder. Hayatını sürdürmek istediği Los Angels’ta Lux adı verilen bir mekan açıp hayatını insanlar gibi sürdürmek ister. Ancak kardeşi melek ve babası tanrı onu rahat bırakmaz. Ama bu dizi ilk başlarda fantastik olarak duyurulmuş belli zaman sonra ise polisiye halini almıştır.

Lusifer-Konusu-Nedir?
Lusifer-Konusu-Nedir?

 

İlginizi Çekebilir: En Muhteşem 6 Bilim Kurgu Filimi

Lucifer 5. Sezon Ne Zaman? 

Lucifer dizisi corona virüs nedeniyle çekimlere Warner Bros tarafından ara verilmişti. Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak dizinin yeni tarihinin 21 ağustos tarihini açıkladı. Dizinin şuana kadar fragmanı yayınlanmamış olsa da şimdiden büyük bir ilgi topladılar öyle ki dizi çekildiğinden bu tarafa en büyük izlenmesini öyle gösteriyor ki pandemi zamanında almıştır. Şuan bile Netfilixin ilk 10 izlenen dizileri arasındadır.

 

 

Peki Bu Konu Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Yorumlar Kısmına Görüşlerinizi Yazabilirsiniz.

 

 

 

Please write your comments

deneme bonusu