Samsung Galaxy Note 20’nin işlemcisi kesinleşti - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Samsung Galaxy Note 20’nin işlemcisi kesinleşti

Samsung Galaxy Note 20’nin işlemcisi kesinleşti

5 Ağustos tarihinde tanıtılacak olan Samsung Galaxy Note 20’nin işlemcisi kesin olarak duyuruldu. Teknoloji Rehberi – Teknoloji Haberleri ailesi olarak bu yazıda sizlere Samsung Galaxy Note 20’de kullanılacak olan işlemciden bahsedeceğiz.

Telefon için kullanılacak olan işlemcinin, Snapdragon 865 Plus olduğu kesin olarak duyuruldu. Ancak Türkiye gibi pazarlarda Exynos 992 işlemciyle satılacağı tahmin ediliyor.

Biraz da telefondan bahsedelim

Telefonun bütün özellikleri her ne kadar tam olarak belli olmasa da, donanım özelliklerinin neler olacağı çoğunlukla biliniyor. Bu bilgilere göre Galaxy S20 Lite, 128 GB depolama alanına sahip olacak. Ayrıca 5G bağlantısına sahip olacak bu telefon, kutusundan Samsung One UI 2.5 arayüzü ile çıkacak.

İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy Note 20’nin tanıtım tarihi belirlendi!

Samsung Galaxy S20 Lite genel olarak Galaxy S20 ailesinin diğer üyelerinden daha uygun bir fiyat etiketine sahip olacak. Özellikleri bakımından gayet iyi performans sergileyebileceği belli olan bu telefonun, uygun fiyatı sayesinde orta kesime de hitap edeceğini söyleyebiliriz. Ayrıca telefon her ne kadar iyi bir performans sergilemese de, Galaxy S20 ailesinin diğer üyelerinden daha az bir performansa sahip olacağına kesin gözle bakıyoruz. Aradaki fiyat farkını da bu performans kaybına bağlıyoruz.

Please write your comments

deneme bonusu