Asus Zenfone 7’nin satış fiyatı sızdırıldı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Asus Zenfone 7’nin satış fiyatı sızdırıldı

Asus Zenfone 7’nin satış fiyatı sızdırıldı

Geçtiğimiz gün incelemesini yapmış olduğumuz Asus Zenfone 7‘nin satış fiyatı sızdırıldı. Telefonun satış fiyatı rakiplerine göre oldukça iddialı duruyor. Teknoloji Rehberi – Teknoloji Haberleri ailesi olarak bu yazıda sizlere Asus Zenfone 7’nin sızdırılan satış fiyatı hakkında bilgi vereceğiz.

Asus Zenfone 7 ve Zenfone 7 Pro 26 ağustos tarihinde resmi şekilde tanıtılacak. Burada bulunan bilgilere göre iki modelden Asus Zenfone 7, Avrupa pazarında 8 GB RAM + 256 GB depolama alanı için 549 euro, 6 GB RAM + 128 GB depolama alanı için ise 499 euro fiyatla alınabilecek. Ancak ne yazık ki Türkiye pazarına gelmeyecek.


Asus Zenfone 7 ve Zenfone 7 Pro özellikleri

Asus Zenfone 7

Asus Zenfone 7 ve Zenfone 7 Pro modelleri gücünü Snapdragon 865 ve Snapdragon 865Plus işlemcilerden alacak. İşlemci özelliklerine bakınca birer canavar gibi performans sergileyecek olan telefonlar, çok tercih edilecek gibi görünüyor. Zaten elimizde bunlardan başka bir bilgi yok.

İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy Note 10 Lite fiyatına muazzam bir indirim geldi

Asus Zenfone 7 ve Zenfone 7 Pro tanıtım tarihi

Telefonlar yapılan açıklamaya göre 26 Ağustos tarihinde tanıtılacak. Ancak telefonlar ne yazık ki ülkemizde satışa çıkmayacak.

Please write your comments

deneme bonusu