NASA’dan Büyük Felaketin Görüntüleri - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

NASA’dan Büyük Felaketin Görüntüleri

NASA’dan Büyük Felaketin Görüntüleri

Merhaba Teknoloji Haberleri – Teknoloji Rehberi ailesi, bugün NASA’dan büyük felaketin görüntüleri bizlerle paylaşıldı. Bu görüntüler büyük yıkımın boyutunu gözler önüne seriyor.

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi olan NASA ABD’de yaşanan büyük yangınların görüntülerini paylaşarak büyük bir yıkımın habercisi oldu. ABD başkanı Trump bu görüntüleri “büyük felaket” olarak adlandırdı.

yangin-felaketi-
NASA’dan Büyük Felaketin Görüntüleri

NASA’nın Terra isimli uydusu 26 Ağustos günü uydu görüntülerini paylaştı. Gelen görüntüler büyük yangınların ne kadar tahribat yaşattığını gözler önüne seriyor.

NASA’dan gelen görüntülerin yanında ABD basını da konuyla ilgili açıklamalar yaptı. Açıklamalara göre bu yangınların sadece 3’te 1’lik kısmı bugüne dek kontrol altına alınabilmiş durumda.

California Yangını Damga Vurmuştu!

ABD’nin California eyaletinde 8 Kasım 2018 yılında başlayan Camp Yangını 16,5 milyar dolar zarara sebep olarak o seneye damgasını vurmuştu. Bu tarz bir yıkım o yıl içerisinde hiç yaşanmamıştı.

ABD’li astronotlardan Jessica Meir ABD’nin New York, Boston ve Philadelphia kentlerinin fotoğraflarını paylaştı.

Gösterilen fotoğraflar aslında ABD’nin nasıl bir yıkım içerisinde olduğunu net bir şekilde gösteriyor. Yangınlara zamanında müdahale edilmezse gelecekte kullanılabilecek bir doğa kalmayacak. Bazı canlılar nesli tükenecek. Bu tarz bir yıkımın ardından ABD’nin durumu nasıl toparlayacağı merak konusu.

Please write your comments

deneme bonusu