Xiaomi, 29 Mart etkinliğinde özel mobil yonga setini duyuracak - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Xiaomi, 29 Mart etkinliğinde özel mobil yonga setini duyuracak

Xiaomi, 29 Mart etkinliğinde özel mobil yonga setini duyuracak

Merhaba tekno bilim adamı okuyucuları; Xiaomi, bu haftanın başlarında yeni bir Mi MIX akıllı telefonun gelişini duyurduktan sonra, şimdi yeni bir şirket içi yonga setini piyasaya süreceğini açıkladı. Bu, daha önce Surge S1 adlı şirket içi bir SoC’yi 2017’de piyasaya sürdüğü için, şirketin özel silikonu ilk kez piyasaya sürmesi olmayacak. SoC, Mi 5C’de bir görüntü oluşturmuştu ve öyleydi. Qualcomm’un Snapdragon 625’inden daha güçlü olduğu iddia edildi.

Yeni Yonga Seti Yolda

Xiaomi’nin Çinli mikroblog web sitesi Weibo’da yeni bir postere göre, yeni bir “kendi geliştirdiği çip” yolda. Şirketten birkaç yönetici, şirketin adlandırma şemasına devam edebileceğini ima eden ‘kabarıklık’ veya ‘kabarma’ kelimelerinin yer aldığı aynı posteri paylaştı. Qualcomm’dan mevcut nesil bir yonga ile eşit performans sunan bağımsız bir mobil işlemci ya da mevcut veya yepyeni bir Snapdragon yonga setiyle entegre olacak ek bir yonga olacak.

Xiaomi
Xiaomi yonga

Xiaomi’nin 29 Mart’ta düzenlediği büyük bir çevrimiçi etkinliği var. Şirketin Mi 11 serisi altında daha fazla cihaz piyasaya sürmesi bekleniyor. Söylentiler, Xiaomi’nin etkinlikte Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra ve büyük olasılıkla Mi 11 Lite’ı piyasaya süreceğini gösteriyor. MIX serisinin altındaki son telefon, etrafını saran bir ekrana sahip benzersiz bir konsept cihaz olan Mi MIX Alpha idi. Söylentiler, serinin yaklaşan akıllı telefonunun Samsung Galaxy Z Fold’a benzer katlanabilir bir tasarıma sahip Mi MIX 4 olabileceğini söylüyor.

Xiaomi lansman etkinliği 29 Mart’ta Çin’de yapılacak ve GMT saatiyle 19: 30’da başlayacak. Etkinlik, YouTube, Facebook, Twitter ve Xiaomi’nin küresel web sitesinde canlı olarak yayınlanacak.

Please write your comments

deneme bonusu