Android Cihazlar için En Popüler 5 Ebeveyn Kontrol Uygulaması - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Android Cihazlar için En Popüler 5 Ebeveyn Kontrol Uygulaması

Android Cihazlar için En Popüler 5 Ebeveyn Kontrol Uygulaması

Günümüz teknoloji çağında, akıllı telefonlar kullanarak hayatımıza geçmiştekinden çok daha farklı bir yön veriyoruz. Artık dünyadaki herkesin bir akıllı telefonu var ve Android, IOS gibi çeşitli terimler hayatımıza girmiş bulunmakta.

Durum böyleyken, hayatımızı kökten değiştiren bu akıllı cihazlara gelin bir de kuşkuyla bakalım. Özellikle eğer bir ebeveyn iseniz, akıllı telefonlar çocuklarınız için hiç de güvenli olmayabilir. Bu yazımızda, sizin için en uygun Android telefon casus yazılım hangisi ayrıntılarıyla açıklayacağız.

Android Telefon Takip Programı Nedir?

Yukarıda bahsettiğimiz üzere, Android izleme telefonların uzaktan edilmesi mümkündür. Kullanılan telefon ister Android işletimli bir cihaz olsun, ister IOS bir cihaz olsun, telefon takip programı yükleyerek, hedef telefonu yakından takip edebilirsiniz.

Temelde bu programları kullanabilmek için bir seferliğe mahsus şunlara erişiminiz olması gerekmektedir:

  • Hedef telefonun kendisine,
  • Hedef telefonun ekran kilit şifresine,
  • Telefon kapalı halde ise pin koduna.

Bir seferliğe mahsus yukarıdaki bilgilere erişiminiz olması durumunda, Android telefon takip programlarını dilediğiniz telefona yükleyebilir, sonrasında kendi telefonunuzdan dilediğinizce takip işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Kimler Android Telefon Takip Programı Kullanabilir?

Android telefon takip programlarını Eyezy gibi kullanmak için tek koşul Android işletim sistemine sahip bir telefona sahip olmanızdır. Sadece sizin değil, takip etmek istediğiniz kişinin de telefonu Android işletme sistemli olmalıdır. Eğer bir iPhone telefonu takip etmek istiyorsanız, farklı telefon takip programları kullanmanız gerekmektedir.

Bu telefon takip programları en çok ebeveynlerce tercih edilmektedir. Bunun da nedeni küçük yaşlardaki çocukların bile birer akıllı telefon sahibi olması ve çeşitli uygulamalar nedeni ile tüm dünyaya açık olup, olası tehditlere karşı savunmasız olmalarıdır.

Belki bir yetişkin olarak, akıllı telefonlarımızın dezavantajlarını farketmiyor olabilir ama gençler ve çocuklar için aynı şey söz konusu değildir. Hayatta biz kadar tecrübeli olmayan küçük bireyler üçüncü şahıslar tarafından kolayca kandırılabilirler. Bu da onları hem manevi hem maddi tehlikelerle karşı karşıya bırakabilir.

Tam da bu nedenlerle, Android telefon takip programları günümüz ebeveynleri için oldukça kullanışlı uygulamalardır.

En Popüler 5 Android Telefon Takip Uygulaması

Yoğun talep nedeniyle son yıllarda gerek telefon takip programları gerek ebeveyn kontrol programları çok farklı şekillerde, farklı hizmetlerle siz ebeveynlerin hizmetine sunulmaktadır. Sizin için en popüler ve en kullanışlı 5 Android telefon takip programını seçtik. Şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Eyezy
  • SpyBubble
  • MobileSpy
  • Find My Kids
  • Geozilla

Android telefon takip programı kullanmak oldukça basit ve kullanışlıdır. Bu tür uygulamaları kullanarak çocuğunuzun telefonundaki:

  • Tüm uygulamaları görebilir,
  • Değişiklikler yapabilir,
  • Mesajlarını okuyabilir,
  • Telefon rehberindeki isimleri ve numaraları kontrol edebilir,
  • Çocuklarınız yanınızda değilken tam konumlarını görebilir,
  • Hatta telefonlarınıza cevap vermediklerinde etrafındaki sesleri dinleyebilirsiniz.

Android telefon takip programı kullanarak bir ebeveyn olarak içiniz rahat bir şekilde hayatınıza devam edebilir, çocuğunuzun güvende olduğundan ve istenmeyen bir takım tehditlere kaşı korumanız altında olduğundan emin olabilirsiniz.

Teknoloji bize fırsatlarla geldiği kadar beraberinde öngöremeyeceğimiz tehlikeleri de getirmekte. Bu nedenle yine teknolojinin fırsatlarından yararlanarak önlemlerimizi alabilir, ailemizin güvenliğini  garanti altına alabiliriz.

Android telefon takip programı kullanmak tam olarak bu noktada çok önemlidir ve hem kendinizi hem aile bireylerinizin refahı ve huzuru için çok önemli bir araç olabilir. Siz de işinizi şansa bırakmak istemiyorsanız, hemen seçeneklerinizi değerlendirip, çocuklarınızı akıllı telefonlarından veya çevrelerinden gelebilecek tehlikelere karşı koruma altına alınız.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/Nt8W3b0
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu