Honor 200 Lite lansman tarihi doğrulandı, tasarım ve renk seçenekleri açıklandı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Honor 200 Lite lansman tarihi doğrulandı, tasarım ve renk seçenekleri açıklandı

Honor 200 Lite lansman tarihi doğrulandı, tasarım ve renk seçenekleri açıklandı

Son zamanlarda, yaklaşmakta olan orta sınıf bir telefon olan Honor 200 Lite, Tayland’ın NBTC sertifika platformunda görüldü ve bu da yakında piyasaya çıkabileceğini gösterdi. Ancak yeni bir gelişme, markanın Honor 200 Lite’ı 25 Nisan’da Fransa’da piyasaya sürmeye hazırlandığını ortaya koyuyor. Honor Fransa’nın web sitesinde bulunan resmi mikrositesi, tasarımını ve renk seçeneklerini ortaya çıkardı.

Honor 200 Lite Tasarımı, Renk Seçenekleri

Honor 200 Lite hap şeklinde bir kesime sahip düz bir ekrana sahip olduğu görülüyor, bu da çift selfie kamera sistemi ile donatılmış olabileceğini gösteriyor. Cihazın arka panelinde 108 megapiksel çift kamera ünitesi ve bir LED flaş yer alıyor gibi görünüyor.

Honor 200 Lite Tasarımı, Renk Seçenekleri
Honor 200 Lite Tasarımı, Renk Seçenekleri

200 Lite düz kenarlı polikarbonat bir kasaya sahip gibi görünüyor. Cihazın sol kenarında bir SIM yuvası bulunurken, sağ tarafında bir ses düğmesi ve parmak izi tarayıcısıyla entegre bir güç düğmesi yer alıyor. 200 Lite, Midnight Black, Cyan Lake ve dokulu Starry Blue gibi üç renkte satışa sunulacak. Kalınlığının 6,78 mm olduğu ve 166 gram ağırlığında olduğu söyleniyor.

Söylentiler, Honor 200 Lite’ın yalnızca Çin pazarında bulunan Honor X50i+ ile benzerlikler taşıyacağını gösteriyor. X50i+, 6,7 inç AMOLED FHD+ 90Hz ekran, Dimensity 6080 yonga seti, 12 GB RAM, 256 GB / 512 GB depolama alanı, 4.5000mAh pil, MagicOS 7.2 tabanlı Android 13, 108 megapiksel çift kamera sistemi ve yana bakan parmak izi tarayıcıya sahip. İlginç bir şekilde, X50i+’ın ekranında hap şeklinde bir kamera oyuğu da bulunuyor, ancak tek bir 8 megapiksel selfie kamerası var.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/rMVTPof
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu