Microsoft yakında OneDrive’da 5 TB veya 10 TB’a kadar depolama alanına sahip olmanıza izin verecek - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Microsoft yakında OneDrive’da 5 TB veya 10 TB’a kadar depolama alanına sahip olmanıza izin verecek

Microsoft yakında OneDrive’da 5 TB veya 10 TB’a kadar depolama alanına sahip olmanıza izin verecek

Microsoft 365 aboneliğinin (daha sonra Office 365) OneDrive sınırsız depolama alanına sahip olmanıza izin verdiği zamanları hatırlıyor musunuz? İnsanların sistemi kötüye kullanması ve Microsoft’un bulutuna onlarca terabayt veri yüklemesi nedeniyle artık ne yazık ki yok olan güzel zamanlar.

Bugünlerde OneDrive, hesap başına en fazla 2 TB depolama alanına sahip olmanıza izin veriyor. OneDrive’da çok fazla veri depoluyorsanız ve 2 TB’ın yeterli olmadığını düşünüyorsanız, işte size iyi bir haber: Microsoft yakında beş kat daha fazla depolama alanına sahip olmanıza izin verecek.

OneDrive’da 5 TB veya 10 TB Depolama Alanı

Microsoft, OneDrive’a yapılan en son eklemeleri tanıttığı 8 Ekim’deki özel OneDrive etkinliği sırasında, OneDrive’daki maksimum depolama sınırını genişletme planlarını açıkladı. Bu yılın ilerleyen günlerinde OneDrive kullanıcıları bulut depolama alanlarını 5 TB’a hatta 10 TB’a yükseltebilecekler.

OneDrive'da 5 TB veya 10 TB Depolama Alanı
OneDrive’da 5 TB veya 10 TB Depolama Alanı

İşte resmi duyuru yazısında yaklaşan değişiklik hakkında söylenenler: Anılarınız için daha fazla depolama alanına mı ihtiyacınız var? Hiç sorun değil. Yıl sonuna kadar Microsoft 365 Bireysel ve Aile müşterileri için mevcut 2 TB sınırının ötesinde yeni 5 TB ve 10 TB depolama katmanlarını da yayınlayacağız.

Şimdilik OneDrive’ın gelecekteki yükseltme seçenekleri hakkında pek bir şey bilinmiyor. Ayrıca Microsoft, hala oldukça cılız bir 5 GB ücretsiz depolama alanı sunan ücretsiz katmanı yükseltmeye istekli görünmüyor. Yine de OneDrive yapılan son güncelleme onu Google Drive ve iCloud Drive gibi rakipleriyle aynı seviyeye getirecek. Google’ın bulut depolama alanı 5 TB veya 10 TB’a kadar depolama alanına sahip olmanızı sağlarken, Apple’ın bulut teklifi 12 TB’lık maksimum plana sahip.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/Y1DTn8b
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu