Red Dead Redemption 29 Ekim’de resmi olarak PC’ye geliyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Red Dead Redemption 29 Ekim’de resmi olarak PC’ye geliyor

Red Dead Redemption 29 Ekim’de resmi olarak PC’ye geliyor

Aylardır söyleniyordu ama artık resmileşti. Rockstar Games nihayet Red Dead Redemption oyununu, korku temalı genişleme paketi Undead Nightmare ile birlikte 29 Ekim’de PC oyuncularına sunuyor.

Red Dead Redemption Ekim’de PC’ye Geliyor

Rockstar’dan bugün yapılan duyuruda yayıncı, geliştirici Double Eleven’ın ilk olarak 2010 yılında Rockstar San Diego tarafından piyasaya sürülen açık dünya Western aksiyon oyununu PC’ye taşıdığını söyledi. Oyun ayrıca 4K, Ultrawide (21:9) ve Super Ultrawide (32:9) monitör desteği gibi bazı spesifik özelliklere de sahip olacak. Ayrıca HDR10 yüksek dinamik aralık standardı için destek de içerecek.

Oyun ayrıca Nvidia’nın DLSS Frame Generation teknolojisi ile birlikte hem Nvidia DLSS 3.7 hem de AMD FSR 3.0 grafik yükseltme platformlarını destekleyecek. Rockstar, PC versiyonunun “ayarlanabilir çizim mesafeleri, gölge kalitesi ayarları ve daha fazlasını” içereceğini de ekliyor. Muhtemelen önümüzdeki haftalarda PC versiyonunun grafik desteği hakkında daha fazla bilgi edineceğiz.

Rockstar, PC için Red Dead Redemption ön siparişlerinin bu hafta içinde başlayacağını ve Steam ve Epic Games Store’un yanı sıra kendi çevrimiçi mağazasında da satışa sunulacağını söyledi. PC portu için fiyatlandırma henüz açıklanmadı.

1911’de Amerikan Vahşi Batı döneminin son yıllarında geçen oyun, eski çete üyelerinden üçünün peşine düşen eski kanun kaçağı John Marston’ı merkezine alıyor. Undead Nightmare genişleme paketinde Marston, zombi salgınının Vahşi Batı versiyonuyla başa çıkmaya çalışıyor.

Rockstar San Diego 2018’de serinin ikinci oyunu Red Dead Redemption 2’yi piyasaya sürdü, ancak oyunun hikayesi aslında orijinal oyunun bir öncesini anlatıyor. Bu oyun 2019’da PC versiyonuna kavuştu. Her iki oyun da Rockstar için büyük satış başarısı elde etmiş olsa da, serinin üçüncü oyununun yolda olup olmadığına dair bir açıklama yapılmadı.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/PtpT0om
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu