Ubisoft’un beş yıl içinde 10 Assassin’s Creed oyunu çıkarmayı hedeflediği bildirildi - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Ubisoft’un beş yıl içinde 10 Assassin’s Creed oyunu çıkarmayı hedeflediği bildirildi

Ubisoft’un beş yıl içinde 10 Assassin’s Creed oyunu çıkarmayı hedeflediği bildirildi

Ubisoft, Far Cry ve Assassin’s Creed muhtemelen en büyük örnekler olmak üzere, serileri için devam oyunları ve spin-off’lar yapmaktan çekinmemesiyle biliniyor. Ancak yeni bir rapora göre şirket, Assassin’s Creed önümüzdeki beş yıl için planlanan neredeyse bir düzine oyunla ikinci seri için büyük bir atılım planlıyor.

Ubisoft’un Beş Yıl İçinde 10 Assassin’s Creed Oyunu Çıkarmayı Planladığı Bildirildi

Ubisoft’un gelecekteki Assassin’s Creed sürümleriyle ilgili bir raporda, Insider-Gaming’in tanınmış sızdırıcısı Tom Henderson, Ubisoft’tan evrende geçen “çeşitli uzunluklarda ve deneyimlerde” yaklaşık 10 girişin geldiğini söylüyor. Şaşırtıcı bir şekilde, son zamanlarda seride gördüğümüz gibi yıllık lansmanlar veya hatta oyunlar arasında büyük boşluklar olması yerine, Ubisoft’un bunları beş yıllık bir süre içinde çıkarmayı planladığı bildiriliyor.

Ubisoft'un Beş Yıl İçinde 10 Assassin's Creed Oyunu Çıkarmayı Planladığı Bildirildi
Ubisoft’un Beş Yıl İçinde 10 Assassin’s Creed Oyunu Çıkarmayı Planladığı Bildirildi

Tabii ki bunlar sadece tam gelişmiş RPG devam oyunları yerine ana hat girişleri, spin-off’lar, yeniden yapımlar ve mobil deneyimlerin bir karışımı olabilir – Jade başlıklı iOS ve Android’e gelen Assassin’s Creed oyunu gibi -. Raporda “Bu, Ubisoft’un Assassin’s Creed serisi için uyguladığı yükseliş stratejisinin bir parçası” deniyor. Ubisoft daha önce de stüdyolarında birden fazla yeniden yapımın geliştirilmekte olduğunu doğrulamıştı.

Assassin’s Creed Black Flag’in yeniden yapımının Ubisoft’ta geliştirilmekte olduğuna dair raporlar ilk olarak 2023 yılında ortaya çıktı ve Insider-Gaming bunu doğruladı. Henderson, kaynaklara göre oyunun aslında 2025 yılının Kasım ayında, birçok kişinin beklediğinden daha hızlı bir şekilde piyasaya sürülmesi gerektiğini söylüyor. Bununla birlikte, Assassin’s Creed Shadows’un 2025’e ertelenmesi, serideki tüm gelecek projeleri geri itmiş olabilir.

Ubisoft, Assassin’s Creed Codename Hexe’in Shadows’tan sonra serinin bir sonraki oyunu olacağını duyurdu. Japonya’da geçen oyunun ardından Hexe’in cadı mahkemeleri sırasında geçen gizemli bir RPG oyunu olması planlanıyor.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/G0f1U9v
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu